SPUNETI NU cresei pentru animale in locul spatiului de luat masa!

Sunt angajat Alcatel-Lucent Romania Wireless department,

Nu sunt de acord cu hotararea recenta de a amenaja o cresa pentru animale de companie in locul spatiului de luat masa in Alcatel-Lucent Romania - Wireless.

Aceasta decizie este absurda si bazata pe cifre fals raportate.

In departamentul nostru NU exista peste 200 de animale de companie la 477 angajati.

Semnez aceasta petitie pentru a impedica desfiintarea spatiului de luat masa care este utilizat de aproape toti angajatii din departament!

Mai jos mesajul original al deciziei:

Subject: Pet Care Policy – Alcatel-Lucent Romania

Dragi colegi,

In urma datelor colectate din departamentele Alcatel-Lucent Romania, referitor la numarul de animale de companie detinut de angajatii vostri, avem in sfarsit vesti bune. Fiecare department va amenaja intr-un spatiu dedicat o cresa pentru animalele de companie, suprafata permisa pe care am reusit sa o obtinem in urma negocierilor cu echipa corporate cu competente in acest domeniu fiind de 40mp.

In acest spatiu angajatii au un nou beneficiu, acela de a-si putea aduce companionii dragi la lucru, unde vor fi ingrijiti si hraniti. Aceasta facilitate ramane valabila inclusiv pe parcursul concediilor – asadar un avantaj care cu siguranta va fi apreciat de majoritatea colegilor.

Va rog transmiteti aceasta hotarare catre echipele proprii, desigur, impreuna cu locatia exacta a acestui spatiu, in departamentul propriu!