Spuneti Da ajutorului din partea primariei Sagna pentru luarea in calcul ca noi cetatenii din Lutca Comuna Sagna ramanem fara transport in public de la data de 1 Iulie si ca atare va rugam luati masu

Buna ziua  dragi cetateni , am facut aceasta petiție pentru a putea fi semnata  cu speranta ca o sa ne ințeleaga si pe noi Domnul primar Iacob Gelu in acesta  mare problema ceea ce priveste transportul cu microbuzul ruta Lutca -Roman  ,avand in vedere ca suntem un sat cam uitat de lume,gradinita nu ,un loc de joaca pt copii nostri nu , maine poimaine (de la 1 iulie) vom ramane si fara mijloc de transport  si  cerem ajutorul celor de sus  poate ca o sa ne auda strigatul de ajutor si o sa isi faca mila de noi sa faca cumva sa vorbeasca cu seful de la transportul in comun Firma Solelga Solelga  sa nu ramanem si fara cele 4 curse pe zi ce ne-au mai ramas,pentru ca nici ei si nici noi nu suntem de vina pentru ce sa intamplat cu podul!!!Asa ca v-a rugam politicos donnule primar, sa faceti un pustiu de bine sa subventionati firma de transport a ne putea duce in continuare sa putem ajunge la munca !! Multumim!!!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Luțca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )