Spune STOP vânatului animalelor pe cale de dispariţie!

Campanie.jpg

Am creat această petiţie cu gândul că poate vom reuşi să punem piciorul în prag şi să spunem "AŞA NU!" la uciderea animalelor şi continuarea ducerii lor la dispariţie.

Vrem să facem aceste gânduri şi sentimente vizibile tuturor care simt că aceste acte de cruzime ar trebui oprite.Am vrea ca autoritățile să ia în considerare şi aceste probleme deoarece aceste acte distrug fauna înfloritoare şi personalitatea oricărei culturi și țări.

Este inacceptabil ca mii de specii sa dispară datorită unor nevoi sau satisfacţii personale ale omului.

Vrem ca aceste animale să fie tratate corect şi să fie ajutate la o continuare a vieții lor. 

Vrem ca vânatul să dispară în rezervaţii şi în păduri pentru ca habitatul acelor animale să fie lăsat în pace şi ele să poată trăi liniştite.

Vrem ca pielea şi organele lor să nu mai fie folosite precum nişte trofee sau ca pe nişte surse de a câştiga mulţi bani.

Noi trebuie sa trăim împreună şi să avem grijă de ele,nu să le îndepărtam.

Treptat,dacă vânatul nu va fi oprit,aceste acţiuni vor continua,iar animalele şi cele mai răspândite,vor dispărea.Aşadar,noi cum vom reacţiona atunci?

Ca să nu ajungem în acea situaţie,fiecare poate susţine această cauză.Poate este un pas un mic,dar este unul destul de important pentru viitorul faunei din toată lumea.

 

 


Danciu Alice Andreea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Danciu Alice Andreea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook