Spune NU!scoaterea religiei din scoli!

Majoritatea cetatenilor ai Romaniei suntem de parere ca nu e bine a scoate ora de religie din scoli,macar atat a mai ramas pentru o formare buna a copiilor nostri,au nevoie de asa ceva pentru a ti cum sa se comporte in societate si pentru a traui ca un bun crestin.Religia este o istorie destul de bogata si e foarte bine sa stie anumite lucruri copiii,sa fie informati.sa poata alege si sa stie ca ei isi ghideaza destinul dupa invataturile biblice.Cred ca religia fiecarui om conteaza si ca face parte din aceasta viata de aceea credem ca ea trebuie sa continuie de a fi prdata in scoli pentru intarirea neamului omenesc!

Prin semnare, autorizez pe Romel Pricop să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.