Spune Nu intrării papei în Catedrala Mântuirii Neamului

  1. Stimați crestini,

Anul 2019 reprezintă o provocare intensa pentru fiecare roman în parte și pentru crestin-ortodocși,  în mod deosebit. Cu toții știm faptul ca venirea papei în România este una prin care prozelitismul Romano dar și greco-catolic se vor intensifica,  dușmanul mântuirii,  diavolul, va păgubi multe suflete sincere însă,  dezorientate. 

Mântuirea consta în fidelitatea fata de Sfanta Scriptura și Sfânta Tradiție,  ambele vorbind despre înșelarea din urma care va fi mai rea decât cea dintâi. În acest sens, iată câteva argumente pe care trebuie sa ni le punem la suflet iar, la urma, vom da dreptul papilor sa se prezinte și sa vorbească despre sine.

1 Sfânta Scriptura nu vorbește niciunde despre un inlocuitor/vicar al Domnului Iisus Hristos. În Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 28 v19, putem citi: "Iată,  Eu sunt cu voi în toate zilele, pana la sfârșitul veacului."

2 În pofida acestui fapt, va veni altul în numele său ce va fi primit de oameni. Domnul spune în acest sens: "Eu am venit în Numele Tatalui Meu și voi nu Mă primiți;  dacă va veni altul în numele sau, pe acela il veți primi" (Ioan 5, 43).

3 Acel "altcineva" e considerat fiara apocaliptică,  ce se va lupta cu sfinții și va aduce vorbe de hula la adresa Preasfintei Treimi. "Și i s-a dat gura sa grăiască semetii și hule și i s-a dat putere sa lucreze patruzeci și doua de luni. Și si-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca sa huleasca Numele Lui și cortul Lui și pe cei ce locuiesc în cer. Și i s-a dat sa facă război cu sfinții și sa-i biruiasca și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul.  Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ,  ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea Mielului celui înjunghiat." (Apocalipsa 13, 5-8).

4 Sfânta Scriptura ne mai da un indiciu despre cine e fiara. "Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere sa socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. "(Apocalipsa 13, 18).

Mă veți întreba,  care este legătura dintre papa și acest număr?  Pe tiara papala  (cele 3 coroane puse una peste alta) aflam un cod: VICARIVS FILII DEI,  ceea ce în latina Da exact 666.

Acum, ce spun sfinții lui Dumnezeu despre papă?

1 Sfântul Sfințit Cosma Etolianul  (+1779): " Pe Papa sa-l blestemați,  fiindcă el este cauza. ..Noi avem o poruncă sa anatemizam pe oricine adăuga sau nu crede în ceva mic din cele pe care le-au legiuit Părinții Bisericii noastre".

2 Sinodul de la Constantinopol  (1724): " Cei care vor dezerta de la Ortodoxie și vor părăsi parintestile și dreptele dogme ale credinței și Predaniile (=învățăturile ) obsesti ale Bisericii și vor decadea și se vor îndepărta cu inovații și cu credințe absurde și cu obiceiuri eterodoxe și vor falsifica și vor maslui adevărul Ortodoxiei,  aceștia nici nu mai sunt, nici nu se mai numesc creștini cu adevarat, ci, se taie și se despart de totalitatea mădularelor Bisericii și a creștinilor,  ca niște eterodocsi și inovatori și se izgonesc afară din Sfântul staul ca niște oi râioase și mădulare putrede."

3 Sfântul Cuvios Teodosie de la Pecerska  (+1073): " Acela care îl pomenește pe Papa ca arhiereu ortodox este vinovat și latino-cugetatorul trebuie considerat ca un trădător al credinței.  Prin urmare,  fugiți de ei, fraților,  ca și de împărtășirea cu ei, pentru ca unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși,  lucrători vicleni. Nu este altceva de mirare dacă si ispititorii lui Satana se preschimba în îngeri ai dreptății,  al căror sfârșit va fi după faptele lor."

4 Sfântul Marcu al Efesului: "Sa fugiți de catolici precum fuge cineva de șarpe."

Dar, oare, nu greșim?  Poate papii ne învață adevărul!  Sa le dam, așadar,  cuvantul:

1 Papa Inocentiu al III-lea (22.02.1198 -16.07.1216) zice: " Putem, în funcție de plinătatea puterii noastre,  dispune de lege și de dispensa deasupra legii. Aceia pe care papa de la Roma îi separă,  nu sunt separați de un om,  ci Dumnezeu îi desparte. Căci papa nu înlocuiește pe pământ un simplu om,  ci pe adevaratul Dumnezeu. "

2 Papa Pius V  (7.01.1566-1.05.1572): " Papa și Dumnezeu sunt aceiași,  așa ca el are toată puterea în cer și pe pământ. "

Papa Ioan Paul II: " Nu te duce la Dumnezeu pentru iertarea păcatelor,  vino la mine!"

Desigur, fiecare papa aduce marturii cu duiumul pentru a ne asigura ca aceasta este o religie a șarpelui celui vechi, cel care i-a amăgit pe protoparinti în Rai. Detronându-L pe Dumnezeu și punându -se în locul Lui ori pe aceeași poziție,  nu face altceva decât sa dea glas stăpânului sau, diavolul. Acest papa, Francisc, va veni intr-o tara dezbinată de forțele lui. Au dezbinat-o,  vrând sa o cucerească. Nu uitați,  el afirma ca toate religiile duc la același Dumnezeu,  ca Biblia este o carte învechită și depășită,  ca trebuie schimbată rugăciunea Tatăl nostru,  ca el nu poate sa-i judece pe homosexualii pe care Însuși Dumnezeu îi condamna și le cere sa se pocăiască, altfel vor pieri.

Va cer tuturor, semnați aceasta petiție pentru ca Papa sa nu intre în Catedrala Mântuirii Neamului,  deoarece sângele mucenicilor ardeleni omorâți la impunerea greco-catolicismului striga de sub altarul de jertfă din ceruri împotriva unei astfel de grozavii. Nu va amăgiți,  frați crestini, nu participați cu păgânii și nu-i ziceți bun-venit aceluia ce a dus umanismul pe culmi nebănuite,  aceluia ce e insași fiara și proorocul mincinos. Deosebiti-va,  stați la o parte și faceti-l de rușine,  așa după Cum l-au făcut frații noștri din Georgia.

Dacă vom rămâne credincioși Domnului Iisus Hristos,  vom avea parte de îndurarea Lui și de cununa sfinților. Dacă ne vom dezice de El, ne vom merita pedeapsa în întunericul cel mai din afară unde va fi plângerea și scrasnirea dinților. 

Ramaneti,  deci, credinciosi! 

Hristos în mijlocul nostru,  

Amin. 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Laur Boldor să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook