Spune NU distrugerii Liceului Teoretic Radu Vladescu Patarlagele

Decizia ISJ Buzau de a reduce numarul de clase de la Liceul Teoretic “Radu Vladescu” din Patarlagele nemultumeste nu doar comunitatea din Patarlagele. Argumentul adus de conducerea ISJ Buzau ca s-au taiat clase si de la alte licee din Buzau este lipsit de substanta. Cand tai o clasa din 10 reprezinta o scadere cu 10%, iar cand tai o clasa din 4 inseamna o reducere cu 25%. Este matematica elementara. Se pare ca nu exista niciun argument logic in opinia doamnei inspector general, nu conteaza opinia edililor, a parintilor, a nimanui pentru a se reveni asupra deciziei. Mai mult, declaratia de astazi a doamnei inspector general inflameaza spiritele si mai mult cand ofera solutia de a se studia la Liceul Tehnologic sau la Liceul Nehoiu. Citez: Gândiţi-vă că în zonă nu există doar Liceul «Radu Vlădescu»; mai există şi un liceu tehnologic, plus Liceul din Nehoiu. Am considerat de datoria mea, sa ma implic intr-o problema comunitara ce a trecut de mult granitele localitatii noastre, de aceea va indemn sa semnati aceasta petitie si s-o trimitem atat catre ISJ Buzau, cat si catre Ministerul Educatiei Nationale.

Neculai Mihail-Alexandru    Contactați autorul petiției