spune_nu_defaimarii_coranului

Invitat la o emisiune la B1TV, Radu Banciu a vorbit după tragedia Charlie Hebdo în termeni duri, incompatibili cu deontologia jurnalistică.

"Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Acești demenți pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluției tuturor acestor oameni. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei își trag seva din acest rahat care este Islam", a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV.

"Duceți-vă dracului de tâmpiți. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu ești musulman, iar eu creștin? Această religie manipulează pe oricine", a mai spus Radu Banciu.

"Coranul... acest RAHAT de carte... nu reușește să oprească gloanțele", a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei Charlie Hebdo.

Prin aceasta petiție îi semnalăm CNA-ului să sancționeze derapajul, precum și președintelui României, domnul Klaus Iohannis, respectiv premierului să ia atitudine prin condamnarea oricărei forme de defăimare a celorlalte religii, în cazul de față a Islamului.