SPRIJIN PENTRU OMUL SI MANAGERUL SMD - DR BOGDAN ANTON

Jos labele de pe oamenii care muncesc și liderul lor, POLITRUCILOR!

Spitalele se conduc de către oameni - medici, nu de către politruci - medici!

Să ataci politic un medic, un manager de spital apolitic, să-i denigrezi activitatea - a lui, a echipei de management și a tuturor celor implicați în actul medical - reprezintă o faptă sub demnitatea unui așa-zis profesor - intelectual, ales prin vot politic, pentru a aduce bunăstare comunității!

Unde erați, domnule senator, la începutul pandemiei? Doctorul Anton - omul care nu știe cu ce se mănânca managementul spitalului Dorohoi (am încheiat citatul), chiar dacă  nu-l cunoașteți era în spital, lucrând 16 ore pe zi.

Țineți-vă lupta politică în sediile de partide și la TV, promovați-vă rudeniile și slugile în funcții publice și lăsați-ne pe noi să ne practicăm meseria în continuare!

MULȚUMIM DOMNULE MANAGER, DR BOGDAN ANTON PENTRU IMPLICARE, UMANITATE ȘI MÂNA FERMA!

MULTUMIM DOAMNA DIRECTOR MEDICAL, DR ARGANISCIUC EMANUELA PENTRU IMPLICARE, UMANITATE SI MÂNĂ FERMA!

MULTUMIM DOAMNĂ DIRECTOR ECONOMIC ADRIANA ROMAN PENTRU IMPLICARE, UMANITATE SI MÂNĂ FERMA!

Într-o pandemie - LIDERUL ESTE ESENȚIAL, iar liderii noștri au dat dovadă de maximă seriozitate, au gestionat lucrurile cu profesionalism - astfel că acest mic spital municipal NU și-a închis nici o secție. Am asigurat continuitatea actului medical în tot acest timp, deservind pacienți DIN ÎNTREG JUDEȚUL!

Semnăm - OAMENII ĂIA DE ACOLO (cum am fost numiți de catre dl senator PNL, prof.Șoptică Costel).

Codruta Andreea Ostafi    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Codruta Andreea Ostafi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.