SOLIDARI CU TIBERIU BANTAŞ

Stimate Domnule Director Ion Florin prin prezenta peţiţie societatea civilă ieşeană vă solicită să reveniţi asupra deciziei de suspendare din funcţie a Domnului Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iaşi. Iniţiatorii acestei peţiţii considerăm că suspendarea din funcţie a Domnului Tiberiu Bantaş a avut loc sub presiunea unor organisme media  specializate în distrugerea de destine şi cariere profesionale de excepţie. Acei “jurnalişti” ,care s-au năpustit precum păsările de pradă asupra postărilor Domnului Tiberiu Bantaş de pe reţeaua de socializare FACEBOOK, sunt de fapt nişte marginali ai fenomenului mediatic ieşean, fiind totodată şi grav certaţi cu deontologia profesională. Credem că instituţia pe care o conduceţi nu-şi poarte permite luxul să treacă în planul secund un profesionist de talia Domnului Tiberiu Bantaş, numai pentru a-i satisface pe aceşti căutători şi provocatori de scandal mediatic. Ar fi absolut regretabil ca în înţelepciunea Domniei Voastre să cedaţi acestor presiuni infame.

Cu deosebit respect !