Solicităm să acordați, Biroului Consular de la Ungheni, împuterniciri pentru a putea primi jurământul de credință față de România, locuitorilor din raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni

Către Ministerul Afacerilor Externe

În atenția domnului Teodor-Viorel Meleșcanu

Noi, cetățenii Republicii Moldova, întâmpinăm probleme, la moment, cu depunerea jurământului de credință față de România. Perioada de programare pentru a depune jurământul s-a ajuns la 8-9 luni din momentul publicării ordinului în Monitorul Oficial. Considerăm că abordarea curentă a Guvernului României este discriminatorie şi îngrădeşte dreptul a cel puţin câteva sute de mii de români. Este nedrept, întrucât aceștia n-au fost întrebaţi dacă vor sau nu să facă parte din România, ci s-au născut pe acest teritoriu în urma unor procese istorice care nu au depins nici de ei şi nici de părinţii lor.

De accea, solicităm respectuos acordarea de împuterniciri suplimentare Biroului Consular de la Ungheni, să primească locuitorii cu domiciuliul în raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni să depună jurământul de credință față de România la oficiul sus menționat.  


Lisenco Sergiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Lisenco Sergiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook