SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU MODIFICAREA LEGILOR JUSTIȚIEI, ÎN FORMA PROPUSĂ DE CĂTRE PSD !

În ultimul an, poporul român s-a declarat nemulțumit, de asaltul PSD asupra Justiției,  și a sancționat derapajele guvernanților, prin nenumărate proteste.

Cu toate acestea, PSD a ignorat vocea poporului român și a decis să sculpteze Justiția, după chipul și asemănarea propriilor grupuri de interese, atitudine sancționată atât de Occident, cât și de magistrații români.

Cu siguranță, suntem capabili să ne rezolvăm și singuri problemele, fără ajutor străin, motiv pentru care solicit Administrației Prezidențiale să declanșeze procedura pentru organizarea unui referendum, pe tema Justiției, prin care poporul să-și exprime punctul de vedere, cu privire la acest subiect de o importanță deosebită pentru democrația românească.

Cu încredere într-un viitor mai bun,

Gicu Rotărescu  

 

 


Gicu Rotărescu    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook