Solicităm demisia de onoare a lui Nicolae Robu - Primarul Municipiului Timișoara

După șase ani de la preluarea administrației locale de către dl. Nicolae Robu, Timișoara a ajuns bătaia de joc a României!

Amintim sistemul de semaforizare, sistemul de transport naval pe Canalul Bega, situația precară a covorului asfaltic după iarna 2017/2018, sistemul de transport în comun, investițiile în modernizarea tramvaielor și care s-au dovedit a fi un eșec, tăierea a mii de copaci (inclusiv a celor de pe malul drept al Canalului Bega din Parcul Catedralei), starea deplorabilă a spațiilor verzi și a parcurilor din oraș, reabilitarea centrului istoric și mascarcul spațiului verde din Piața Libertății ș.a.

În contextul în care capitala Banatului a regresat din toate punctele de vedere, îi solicităm primarului Nicolae Robu demisia de onoare!

11.04.2018 - Copacii seculari din parcul Catedralei sunt tăiați, unii fiind sănătoși

12.04.2018 - Compania care s-a ocupat de modernizarea tramvaielor Armonia dă în judecată Primăria Municipiului Timișoara pentru a recupera costuri suplimentare de 750.000 euro.

Banatul de altădată (https://www.facebook.com/banatuldealtadata/)    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.