Solicitare de modificare program/rute CTP in Floresti

In atentia CTP, cateva modificari/implementari pe raza comunei Floresti:

1) Autobusele sa circule mai des la interval de macar 10 minute intre ele, chiar daca sunt linii diferite, pe toata durata zilei si a anului. Momentan circula extrem de rar si creeaza cozi imense in statile de autobus. Sa astepti cate 15-20 minute dupa un autobus in statie nu e normal iar cand totusi ajunge e full si nu mai ai loc, iar urmatorul vine peste 20 minute in cel mai bun caz si povestea se repeta din nou.

2) Sa se creeze rute de autobus si pe restul strazilor din Floresti, sunt multe strazi importante in Floresti in care nu exista autobus si pana in statie faci 15-20 de minute in cel mai bun caz, ceea ce creeaza un disconfort maxim si timp pierdut.

3) Sa fie autobuse din Floresti care sa lege principalele cartiere din Cluj. Sa poti merge cu un autobus de la ANL-uri de exemplu pana in Marasti. Nu e normal sa fii nevoit sa schimbi 2-3 autobuse pana la locul de munca si sa faci cate 2-3 ore in trafic datorita acestui fapt, asteptand autobuse in statii diferite. Stai o data in Floresti, apoi mai stai in Manastur si asa mai departe.

4) Introducerea de autobuse moderne care iarna sa ofere caldura si vara aer conditionat. Sa poata asigura un confort minimal.

Initiativa: https://www.facebook.com/groups/264350967343997/

Organizatia - I Love Floresti    Contactați autorul petiției