Solicitam autorităților deschiderea bazinului didactic din Tulcea pentru sportivii de performanță!

inbound5572216681356401602.jpginbound3612973653421311472.jpgÎn contextul pandemiei, bazinul didactic  de înot din orașul Tulcea a rămas închis din luna Martie!

In 1 Iunie a fost legiferată redeschiderea bazinelor din toată țara  pentru sportivii de performanță. Astfel, orașe precum Baia Mare, Tîrgu-Mureș, Reșița, București, Târgoviște, Câmpina își susțin înotătorii asigurându-le acces în bazin. În tot acest timp sportivii din orașul nostru s-au antrenat în lacul Ciuperca, în încercarea disperata de a se menține pe linia de plutire.

In luna octombrie se vor organiza campionatele naționale, campionate la care nu știm dacă ne vom prezenta în condițiile actuale de antrenament.

Cerem același lucru și pentru sportivii din Tulcea care au muncit ani de zile și și-au reprezentat orașul cu mândrie și onoare la competițiile naționale!

Solicitam autorităților susținerea sportivilor tulceni și sa nu mai privească acest bazin didactic ca pe o sursa de venit, deși acesta este funcțional și generează cheltuieli și în condițiile actuale!!

Prin semnare, autorizez pe Bumbac Ionela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.