Solicitam autorităților deschiderea bazinului didactic din Tulcea pentru sportivii de performanță!

inbound5572216681356401602.jpginbound3612973653421311472.jpgÎn contextul pandemiei, bazinul didactic  de înot din orașul Tulcea a rămas închis din luna Martie! 


In 1 Iunie a fost legiferată redeschiderea bazinelor din toată țara  pentru sportivii de performanță. Astfel, orașe precum Baia Mare, Tîrgu-Mureș, Reșița, București, Târgoviște, Câmpina își susțin înotătorii asigurându-le acces în bazin. În tot acest timp sportivii din orașul nostru s-au antrenat în lacul Ciuperca, în încercarea disperata de a se menține pe linia de plutire.

In luna octombrie se vor organiza campionatele naționale, campionate la care nu știm dacă ne vom prezenta în condițiile actuale de antrenament. 

Cerem același lucru și pentru sportivii din Tulcea care au muncit ani de zile și și-au reprezentat orașul cu mândrie și onoare la competițiile naționale!

Solicitam autorităților susținerea sportivilor tulceni și sa nu mai privească acest bazin didactic ca pe o sursa de venit, deși acesta este funcțional și generează cheltuieli și în condițiile actuale!! 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Bumbac Ionela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook