Skatepark

Definitie skatepark: skatepark este un loc special amenajat pentru folosirea skateboard-urilor, bmx-urilor si a rolelor. Aceste sporturi sunt tot mai populare printre tinerii din ziua de azi, ocupandu-le timpul cu un sport ci nu cu alte activitati ilegale.
Multe orase din Romania au cel putin un skatepark profesional sau de foarte buna calitate, Bucurestiul are chiar vreo 3, Cisnadia nu are un asemenea skatepark, cel actual fiind mai degraba periculos pentru copiii care il folosesc din cauza elementelor vechi si prost intretinute care au gauri in ele.De asemenea, un skatepark va fi foarte bun pentru comunitate deoarece acesti sportivi nu vor mai folosi strazile, locurile publice si bunurile primariei ca elemente pe care sa isi desfasoare activitatea!
Prin aceasta petitie, noi cei care am votat, rugam Primaria Municipiului Cisnadie sa construiasca un skatepark in conformitate cu normele europene.

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Alex. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook