SKATEBOARDING IS NOT A CRIME! VREM SKATE PARCUL ÎNAPOI!

Considerăm că înlăturarea Skate Parcului nu va respecta reglementările legale, astfel aceasta nu a fost precedată de consultarea părților interesate: skateboarderi, rolleri, bicicliști, copii, părinți etc. Atitudinea Centrului ARTICO poate fi calificată exclusiv ca  o încălcare gravă și abuzivă a drepturilor elementare  de altfel garantate tineretului prin amalgamul de Legi, declarații etc. făcute cu orice ocazie  de demnitari,  autorități, că chipurile tineretul este viitorul și, respectiv – prioritatea statului și că sunt susținuți și încurajați să manifeste activism civic în toate domeniile.

Subsemnații semnatari ai prezentei petiții solicităm în final, in interesul tuturor tinerilor să nu sa se creeze obstacole tinerilor  întru exploatarea Skateparkului, care a fost întemeiată cu atâta trudă și sacrificii,  concentrându-ne, mai bine, împreună eforturile pentru a susține și dezvolta acest obiectiv în interesul prioritar al  tineretului ale căror drepturi și  interese Centrul ARTICO și le-a propus să le susțină și promoveze.


Asociația Obștească Clubul Sportiv “SKATEBOARDING”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociația Obștească Clubul Sportiv “SKATEBOARDING” să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook