Declarația 600

Comentarii

#1001

la sanatate platim prompt si la timp dar cand avem problem suntem programati cand exista fonduri si dupa nu stiu cate saptamani.

la pensii contribuim dar daca dupa pensionare traim o scurta perioada de timp familia nu primeste decat un ajutor banal de inmormantare. Toate contributiile noastre unde ajung?

Cindea Eduard (Bucuresti, )

#1003

Semnez pentru ca imi pasa !

Teodor Bostanica (București , )

#1006

Pentru ca este o inepție.

Elena Negulei (Bucuresti, )

#1009

Vreau o țara prospera, nu o țara care lupta contra cetățenilor ei.

Roxana Petolescu (Drobeta Turnu Severin, )

#1013

Este o aberatie totală această Declarație 600!

Stefan Belascu (Alcala de Henares, )

#1014

Nu sunt deacord sa platesc impozit pe venituri anticipate

Daniela Gabor (Sanmartin, )

#1016

Este o decizie abuziva!

Steliana Salajan (Bucuresti, )

#1022

Semnez petitia pentru ca Declaratia 600 e un abuz si o ilegalitate.

Ilie Ghergu (Targoviste, )

#1032

Sunt satul de hotii astia de pesedisti care iau de la cei care muncesc din greu (cu capul) ca sa se infrupte ei si votantii lor asistati social si alti smecheri angajati la stat -- cu totii niste nulitati agresive, antipatice si proaste.

Geo Scripcariu (Bucuresti, )

#1035

Regulile s au schimbat în timpul jocului. Am declarat un venit de bună credință și am plătit impozit. Apoi s a schimbat: trebuie să plătesc încă o dată pe atât, în baza unor ipotetice venituri pe care nu le voi face, iar banii înapoi nu îi voi mai primi. E inadmisibil! Adică: ia mai dă matale încă o dată banii, că așa lavem noi chef săptămâna asta!
Concluzie: nu voi plăti!
E o categorie de oameni care nu au habar despre viața reală. Care impun tot felul de reguli fără nicio apăsare. Pentru ei 100, 1000, 10000 de lei e totuna: nimic. PENTRU CĂ EI SUNT OBIȘNUIȚI CU CÂȘTIGUL FĂRĂ MUNCĂ!
Paraziților! Vă anunț: NU VOI PLĂTI!

Mihai Nicolau (Bucuresti, )

#1045

E o aberatie fiscala negandita, pe repede-inainte!

Mihaela Alexa (Sibiu, )

#1049

Semnez pt.ca m-am saturat sa fiu furata in fiecare zi! Impozit la impozit la impozit,iar acum si impozit la ce nu stiu daca voi castiga!

Florentina Ruse (Voluntari, )

#1052

Cu aceasta declaratie 600, statul pune in mare dificultate o multime de artisti, din diferite domenii de creatie, care au ales sa-si incaseze veniturile pe drepturi de autor. Statul trebuie sa incurajeze orice activitate de creatie artistica, prin toate mijloacele si nu sa le desfinteze.

Marian Pascale (Bucuresti, )

#1053

M-am săturat de modificările fiscale gândite noaptea și puse în aplicare fără un studiu prealabil. Suntem conduși de incompetenți.

Gabriela Neda (București , )

#1059

Este abuziva di prost făcută. Deja taxele au fost reținute la sursa pt 2017

Ioana Lupascu (Bucuresti, )

#1080

Semnez

Silvia Koehler (Araf, )

#1084

Dubla impozitare e un abuz colosal, impozitarea pentru ceva ce încă nu ai câștigat e jaf. Iar artiștii sunt probabil cea mai vitregită categorie socială: majoritatea nu câștigă nimic din munca lor.

Ioana Nicolaie (București, )

#1089

Ca sa,scapam de hoti si viclenie

Claudiu Drilea (Brașov, )

#1093

Declarațka 600 este o aberație fiscală şi o insultă.

Liviu Szoke (Câmpina, )

#1095

este o aberatie ...

Manasi Daniel (Bucuresti, )

#1097

Abuziv

Alina Slavulete (Craiova, )

#1100

Este un abuz!

Cristina Barbu (Bucuresti, )

#1104

Declarația 600 e absurdă, abuzivă, inechitabilă și imorală. Situațiile independenților sunt particulare, plafonarea nu e corectă nici pentru indivizi, nici pentru stat. Plata contribuțiilor în avans, care au crescut brusc de la o lună la alta, în situația în care majoritatea independenților nu își pot controla frecvența colaborărilor, nici încasările (care depind 100% de angajatori) îi face pe aceștia foarte vulnerabili, incapabili de a-și putea estima activitatea în viitor, care și-așa era nesigură și instabilă.

Ana Covalciuc Călin (Bucuresti, )

#1119

aceasta masura este un abuz si un non-sens aberant.

Maria Constantinescu (bucuresti, )

#1124

Semnez pt ca e furt in toata legea! Platim anticipat niste taxe?!? Unde s-a mai vazut asa ceva? Taxa care e ilegala oricum

Eduard Dumitru (Bucuresti, )

#1125

Nu este o taxa corecta!

Mihai Matyas (Brasov, )

#1145

Nu sunt de acord!

Oxana Urlateanu (Bragadiru, )

#1146

N-am cum

Dorin Voicu (Bucuresti, )

#1148

Semnez pentru ca este o nedreptate! Pentru cei cu venituri mici, ca mine, nu e de ajutor! A avea calitatea de neasigurat nu e o solutie, iar pentru a beneficia de aceasta calitate si pentru contributia CAS ar trebui sa dau toti banii castigati intr-un an de zile sau sa ma imprumut la cineva - eventual la o banca!

Nicoleta Cepoi (Bacau, )

#1155

Pentru ca imi încalcă dreptul la munca

Bogdan Constanciuc (Bucuresti , )

#1173

Este o mare tâmpenie

Corneliu Șerban (Brasov, )

#1175

Este o porcărie neocomunista in care sunt taxați dublu cei care muncesc si produc pentru a acoperi impotenta unei GĂȘTI care au pretenția ca "guvernează" cind de fapt ne jumulesc pentru asistarea socială a votanților lor obișnuiți cu nemunca!!!

Vasile Filipescu (Bucuresti, )

#1182

Este o aberatie fiscala discriminatorie, ilicita si abuziva.

Teodor Bogdan Popovici (Slatina, )

#1185

Mi se pare o aberație fiscală și o nedreptate. Urăsc ANAF din toate colțurile sufletului meu și refuz să mă las călcată în picioare și la figurat dar mai ales la propriu în sediul mic și ultraînghesuit al acestei instituții unde este haos și lipsă de respect pentru cetățean. Unele angajate habar nu au nici ele despre legea fiscală și regulile nou apărute în cadrul sistemului pe care îl reprezintă. Te plimbă cu nepăsare și ignoranță de la un ghișeu la altul și nu le interesează că stai ore în șir acolo și că de multe ori pleci la fel de nelămurit cum ai venit și că tot din vina lor riști amenzi mari ... poate că ăsta e de fapt scopul ... Să nu rezolvi și să aibe motiv să îți trimită plicul cu notificare de amendă ... multă incompetență și lipsă de respect pentru contribuabil și personal puțin și PROST INSTRUIT. Se contrazic între ele și trimit oamenii de la un ghișeu la altul și îi pun să completeze aiurea formulare care în final se dovedesc inutile ... de cele mai multe ori " victima " ajunge la ghișeul inspectoarei șefe care țipă și întreabă nervoasă cine l-a pus să completeze declarația X sau Y ... omul răspunde dezorientat că "doamna de la ghișeul 3 " ... inspectoarea urlă că e greșit și haosul se declanșează ... frumos la Anaf, nu ?!!!

Raluca Andreea Andrei (București , )

#1186

Semnez aceasta petitie intrucat mi se pare total ilegala si abuziva! Nu se pot cere bani in avans per "coada ursului din padure", in conditiile in care nici noi ca autori, nu stim cate si daca vom avea contracte anul viitor!

Gabriella Pascaru Bisi (Bucuresti, )

#1197

Este de neconceput asa ceva!!! Total impotriva abuzivei declaratii 600!!!

Laviniu Adrian Balog (Oradea, )Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...