“Sibienii merita un Spital nou.Stop orgoliilor politice,sănătatea trebuie sa fie o prioritate pentru toți”!

Spitalul Județean de Urgență Sibiu - spitalul pentru care

1. primii pași au fost făcuți  de actuala președintă a Consiliului Județean, doamna Câmpean;

2. din 2017 încoace s-a lucrat exemplar la un proiect matur de investiție, mai bine pregătit decât aproape orice alt proiect din țară;

Sibienii trebuie să știe.

Într-o Românie normală, o astfel de gafă s-ar lăsa măcar cu demiterea secretarului de stat responsabil.
În România noastra măcar să rectifice porcăria și să nu își bată joc de munca unor oameni și speranța unei întregi regiuni de a avea un spital cum se cuvine!

Noul Spital Judetean din Sibiu nu este doar ambiția Danielei Cîmpean ci și a altor câteva sute de oameni care au muncit și muncesc pentru el. Mai presus decât atât, însă, este o necesitate pentru sute de mii de sibieni. Facem apel  , ca politicienii, presa, toți cei care se consideră importanți pentru comunitate să isi dea mâna și ajute .Nimic altceva!

Prin semnătura mea, autorizez Ramona să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.