Sens giratoriu la intersectia DN73 cu DN73A si 1E in Statiunea Turistica de Interes National Rasnov

Untitled90.jpgPrin prezenta, vă solicităm înființarea de urgență a unui sens giratoriu în , județul Brasov Statiunea de Interes National Rasnov, la intersecția Drumului Național 73 cu Drumului Național 73A si 1E (intersectia Zarnest,Bran,Brasov si Poiana Brasov)deoarece riscul de accidente grave în acea zonă este foarte mare. Traficul în această zonă este unul foarte intens, fiind de notorietate faptul că Drumul National 73 este unul dintre cele mai aglomerate din judetul Brasov.

Sperăm ca demersul nostru să urgenteze realizarea acestui sens giratoriu și implicit scăderea incidenței accidentelor.

Alexandru STUPARU    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alexandru STUPARU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.