Semnează Spy-robot(Țeapă)

Am ales să fac această petiție în speranța că cineva care trebuie va vedea că de fapt toți aceia care am colecționat acest robot la finalul lui sau ales cu o jucărie care este făcută mai jalnic ca acele jucări  Made-China..Începând cu prima revistă ne scriau că vom construi un robot care poate spiona sau păzi un loc,având mai mulți senzori,cameră ifra-roșu,telecomandă,căști,control de la distanță,program cu care îl putem controla de pe calculator cât și de pe mobil,la modul pază avem posibilitatea să fim avertizați prin mobil când în raza lui se poate întâmpla ceva,toate aceste lucruri păreau mai interesante de cât maș fi așteptat eu,doar că de pe la numărul 50 și ceva au început problemele,softuri de actualizare care întârziau să ni le ofereni le dădeau foarte târziu și nici nu comunicau cu noi despre toate problemele care apăreau,programe pe cd-iu care nu lucrau cum trebe,specificați eronate în revistă și la final un robot care nu face cea ce era specificat de ei dar mite să fie ceva calitate..Fiecare număr al revistei costa 25 de lei pe săptămână a 90 de numere ajunge la aproximativ 20 și ceva de milioane..Cea ce vreau eu și cred că și cei care au colecționat acest robot bibelou,să se facă dreptate și să ni se dea ori rezolvarea acestor probleme ca robotul să funcționeze corect specificațiilor revistei,ori să ni se dea banii înapoi..!!