SEMNEAZA PETITIA PENTRU RECUPERAREA BULEVARDULUI INDEPENDENTEI

Nu ezitați să DISTRIBUIȚI PETIȚIA!!

Nu trebuie să stăm fără să facem nimic când vedem că deciziile luate de administraţia locală, sunt numai in detrimentul lor !

Vreți o țară corectă spuneți-vă părerea!!

Părerea noastră contează!

In urma cu 13 ani (anul 2003 ), un prefect instalat pe scaun exclusiv politic,  a reuşit performanţa unică în România de a rupe o suprafata de teren (teren intravilan categoria curti-constructii in suprafata de 1320 mp) din locaţia istorică, de a încălca Constituţia ţării, convingând consilierii locali să-l scoată din domeniul public în privat, în schimbul a doua terenuri, ca apoi bulevardul cetatenilor sa fie vandut pe o suma frumusica.

Bulevard plimbat din firma in firma, ajuns la numeroase firme, dintre care multe erau in faliment.

Frumos, nu?

Au fost depăşite limitele bunului-simţ !!!

Semnati petitia in speranta ca vom reusi sa aducem "terenul  curti- constructii" (spatiul verde) din domeniul privat inapoi in domeniul public, sa ajunga proprietate publica nicidecum PRIVATA.

Prin semnare, autorizez pe FLORIN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.