SEMNEAZA PENTRU DREPTURILE ASISTENTEI MEDICALE COMUNITARE

1. ASISTENTUL MEDICAL COMUNITAR  si MEDIATORUL SANITAR,este prima mana intinsa ,din sistemul sanitar,celor neasigurati,neajutorati,neascultati,bolnavi,nevoiasi,singuri.

TOTI cei care au nevoi,fie medicale sau sociale ,au sprijinul nostru neconditionat.

NOI suntem primii si ,in unele cazuri,singurii care le deschidem usa la TOTI,FARA DISCRIMINARE  ,oferindu-le ,   cu mainile goale APROAPE ,ajutorul.

Ministerul Sanatatii ne-a creat,ne-a "aruncat" in Primarii si...a uitat de noi.

Nu ne sunt respectate drepturile salariale si nu numai,sporuri,incadrare in grila corespunzatoare ,vouchere ...nimic.Suntem la mana Primariilor: unde se vrea ,se poate unde nu,NU .Si, cand e nevoie suntem asistenti medicali sau functionari publici,dupa bunul plac al autoritatilor locale.

Dorim ca Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii sa -si respecte oamenii ,sa aiba mai mult control asupra meseriei noastre si a modului in care ii sunt gestionati banii si oamenii,sa incadreze aceasta meserie in grupa care ii corespunde,cu riscurile si grilele corespunzatoare,SA NE RECUNOASCA.Ne pierdem demnitatea ,puterea ,familiile !

Prin semnare, autorizez pe BRACAU MIRA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.