SEMNEAZA PENTRU ANDREI IONITA, SOLIST CONCERTIST AL FGE !

STIMATE DOMNULE DIRECTOR GENERAL AL FILARMONICII GEORGE ENESCU,

DIN DORINȚA DE A CONTRIBUI LA CONSOLIDAREA PRESTIGIULUI INSTITUȚIEI CULTURALE PE CARE O MANAGERIAȚI , PREZENTA PETIȚIE, ELABORATĂ DE ASOCIAŢIA VOCEA CULTURII ȘI SUSȚINUTĂ DE SEMNATARII ACESTUI INSTRUMENT DEMOCRATIC, ÎȘI PROPUNE SĂ VĂ RELIEFEZE NECESITATEA DEMARĂRII PROCEDURILOR LEGALE ÎN VEDEREA ACORDĂRII POSTULUI DE SOLIST CONCERTIST, AL FILARMONICII GEORGE ENESCU, VIOLONCELISTULUI ANDREI IONIȚĂ.

SOLICITAREA NOASTRĂ ARE CA FUNDAMENT REZULTATELE EXCEPȚIONALE OBȚINUTE, DE CĂTRE ANDREI IONIȚĂ, LA CONCURSURI INTERNAȚIONALE PRESTIGIOASE ȘI VINE ÎN COMPLETAREA EVENIMENTELOR CULTURALE, DESFĂȘURATE ÎN ,,TEMPLUL CULTURII ROMÂNE", PRIN CARE PROMOVAȚI ADEVĂRATELE VALORI SPIRITUALE ALE ROMÂNIEI.

CU ÎNCREDERE ÎN REUȘITA DEMERSULUI NOSTRU, VĂ MULȚUMIM ANTICIPAT !

CU RESPECT,

GICU ROTĂRESCU