Semafoare inteligente in intersecția Bvd Pieptanari cu Eroii Revoluției

Bun venit în intersecția morții! Acolo, cei din generația părinților mei își dădeau examenul pt. carnet de conducere . Acolo se intersectează: Pieptanari,eroii Revoluției, Giurgiului , Olteniței și Viilor,vtrec tramvaie, și se traversează (cu mana scoasă pe gram , pt. ca șoferii să te lase "să te bagi" pt. a face stânga către Tineretului. SI NU EXISTA NICI MACAR UN SEMAFOR!!!

De cca 50 ani... nu s-a schimbat NIMIC! Ba da, au apărut niste bolovani , puși de primărie , când vrei sa te întorci pe sens pt. a o lua către Tineretului, iar în felul ăsta nu mai vezi chiar nimic în dreapta !

Sute de accidente în ultimii ani, unele dintre ele fatale.

Ce le mai trebuie autorităților pentru a instala semafoare ?

Prin semnare, autorizez pe Oana Barker să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.