Se acorda cei 250 lei somerilor cursanti sau nu?

Sunt somer indemizat si urmez un curs de formare prfesionala prin agentia AJOFM TG JIU.  Am auzit de la mai multe persoane ,chiar am vazut intr-o revista ca somerii care urmeaza un curs de formare profesionala  li se acorda o indemnizatie sau o alocatie in valoare de 250 lei in fiecare luna a perioadei de  curs.  Eu am fost la Agentia AJOFM TG JIU  si am intrebat daca este adevarat  si au spus canu este adevarat.  Intrebarea mea este :se dau acei 250 lei somerilor care urmeaza un curs sau nu ,  si daca da de ce la TG JIU nu se dau . Va rog frumos sa imi raspunde-ti daca aveti  un raspuns .    Va multumesc!

M V

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.