Scoaterea prigoriei in afara legii

         Noi semnatarii acestei petitii, sustinem scoaterea pasarii Prigoria (Merops apiaster), in afara legii de protectie, sau gasirea de solutii vizand diminuarea numarului acestor pasari! Cerem domnului ministru al Agriculturii, Petre Daea, cat si celorlalti factori de decizie (Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Mediului, etc.), sustinerea acestui demers! In fiecare sezon stupinele noastre sunt decimate, de atacurile agresive ale acestor pasari! Dar in acest an datorita inmultirii numarului prigoriilor, invazia asupra albinelor a fost mai amplă ca niciodata! Deja ne confruntam cu o diversitate mare de probleme, legate de substantele chimice, vremea neprielnica si alti factori, care au dus la o situatie destul de delicata a apiculturii!

          Speram ca ne veti sustine in aceasta actiune, deoarece se cunosc multiplele beneficii aduse de albine in folosul omenirii! Multumim anticipat!


CHIRANESCU TIBERIU-VILI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe CHIRANESCU TIBERIU-VILI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook