Scoaterea lui Hristos din istorie

În dorinţa de maximă corectitudine politică, unele persoane vor să uite de persoana lui Hristos. Luna trecută, Australia a anunţat că va înlocui naşterea lui Iisus Hristos ca punct de referinţă în manualele de istorie. În acelaşi timp, BBC ignoră 2.000 de ani de creştinism şi preferă să nu menţioneze nici măcar o literă care ar aminti de numele lui Iisus.

În conformitate cu noul curriculum corect politic, termenii de BC (înainte de Hristos) şi AD (Anno Domini, anul Domnului sau după Hristos) vor fi înlocuiţi cu termeni obscuri ca BCE (înaintea erei noastre) şi CE (era noastră).

Deşi datele istorice nu se vor schimba, naşterea lui Hristos rămânând ca punct de referinţă, Autoritatea Australiană de Evaluare a Curriculumului şi de Raportare a decis ca profesorii să folosească termenii de BCE (înaintea erei noastre), care va înlocui î.Hr., şi CE (era noastră), care înlocuieşte d.Hr. Modificările introduse de guvern ar fi trebuit să intre în vigoare de anul viitor. (Ziarul Lumina)

De asemenea BBC adera la aceiasi schimbare, nedorind sa deranjeze pe cei necredinciosi prin uitilizarea numelui Mantuitorului.

Nu putem sa ramanem indiferenti la un astfel de abuz asupra umanitatii si asupra fiintei noastre. Credinta este insasi chintesenta vietii, ratiunea si constiinta noastra. Cei dintai vizati sunt copii nostri, insasi viitorul. Daca vrei ca un copac sa nu aiba roade il usuci de cand e puiet. NU putem sa stam impasibili, trebuie sa actionam. Votati pentru pastrarea traditiei si a sfintei memorii a Mantuitorului nostru Iisus Hristos atat in calendar cat si in sufletele tuturor.

 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook