SCOATEREA DE PE PIAȚĂ A CĂRȚII IUBIRE PERICULOASA!

SPUNE NU PLAGIERII! SPUNE NU VANZARII CARTILOR CU LIMBAJ LICENTIOS SI SCENE DE SEX VIOLENT SI EXPLICIT COPIILOR TAI!

HAIDETI SA ARATAM EDITURII TRITONIC CA NU NE TEMEM ! NU VOM PERMITE SA FACA BANI PE SPATELE COPIILOR VOSTRI! SALVATI PIATA LITERARA ROMANEASCA! 

Am initiat aceasta petitie caci de curand a aparut pe piata virtuala , pusa la vanzare,  cartea Iubire Periculoasa scrisa de domnisoara Georgiana Sandu, cartea in sine pe langa ca este un plagiat nerusinat al cartii After/Dupa ce ne-am indragostit de autoarea Anna Todd si a mai furat scene din cartea subsemnatei adica Vis Implinit lansata pe acelasi site cu ea , contine si scene de sex explicite si un limbaj nu tocmai adecvat si consider ca sub nici o forma n-ar trebui sa se permita vanzarea ei minorilor, nu , nu promovez cenzura si nu vreau sa stopez comercializarea cartilor erotice , vreau sa stopez vanzarea ei minorilor, nu cred ca va doriti ca fetele voastre sa invete 69 , masturbare , sex in sange , sexul in toate pozitiile la orice ora si oriunde,  drogarea, fumatul , imbatarea si conducerea masinilor sub influenta la curse ilegale, da aceasta carte va influenteaza copii , se vrea a fi un model pentru generatia tanara, pai uitati ce model e aceasta fata, domnisoara Sandu,  care nici macar n-a promovat ,,examenul maturitatii'' zis si Bacalaureat , da ati auzit foarte bine avem o fata de 21 de ani fara scoala care va indeamna fetitele la scris carti cu fanteziile lor sexuale legate de un artist preferat in cazul de fata Harry Styles, fost membru One Direction,chiar credeti ca ea e un model de urmat? Deci cu aceasta petitite ma adresez parintilor, mamelor si tatilor de fete nu permiteti ca foamea de bani a editurii Tritonic sa infesteze piata literara cu aceasta ''capodopera'' care ajunge in mainile copiilor vostrii,  caci lor nu le pasa si sesizarile facute au fost tratate cu dezinteres pana acum  . Atunci semnati aceasta petitie si ridicati-va in picioare strigand tare ''NU VREM IUBIRE PERICULOASA IN LIBRARII SI IN MAINILE COPIILOR NOSTRI'', trebuie sa mentionez ca 100% din publicul care citeste aceasta carte o reprezinta adolescentele care si-au exprimat chiar si parerea sub forma de dorinta , cum ca ar vrea sa fie in locul personajului feminin care se drogheaza si face sex aproape in fiecare capitol .Chiar vreti ca fetele dumneavoastra sa citeasca asemenea rejectii literare?NU!Semnati si distribuiti , sa ne strangem cat mai multi! Iar voi cei care iubiti VIS IMPLINIT , haideti sa-i salvam onoarea si originalitatea ei, semnati si voi dragii mei fani si SPUNETI NU PLAGIERII! Va multumesc!

Aceasta petitie va ajunge apoi la Editura Tritonic , semnati si distribuiti peste tot! Salvati generatia tanara de la influentele negative! Opriti fabrica de bani numita Tritonic!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Joana Rean să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook