Scoala

Desfiintarea conceptului " SCOALA" Materia predata in 6 ore pe zi  in licee si scoli este total inutila de la ce a facut Sf Ioan Gura de Aur in viata lui pana la fabricarea becului cu incandescenta. Pot pune onoarea mea la bataie ca aceeasi materie au invatat o si parintii nostri .... timpul trece ne schimba si materia ramane aceeasi? Propun desfiintarea conceptului "SCOALA" si infiintarea conceptului "Actualitate" ce va consta in: dupa absolvirea clasei a-V a copilul va primii un formular unde va completa ce vrea sa faca mai departe , unde isi va creea propriul orar cu minim 4 ore de materii diferite pe zi , astfel artistii, sportivii lingvistii etc isi vor putea rafina cu adevarat talentele ce se intampla acum in sistemul invantamntului este de-a dreptul frustrant si tulburator : sa pui un copil sa stea 6 ore pe zi in banca sa ridice mana daca vrea sa vorbeasca sa faca ce i se impune si sa nu poate sa aiba un cuvant impotriva? nu chiar asa departe de sclavie .... nu ne intereseaza prin cate orase trece Dunarea sau  cati ani a durat Al Doilea razboi mondial vrem informatie vrem sa invatam dar totodata vrem sa stim de ce suntem OBLIGATI sa invatam lucruri care nu ne vor ajuta niciodata in viata ? Daca am talent la desen de ce sunt obligat sa rezolv ecuatii de gradul II ? daca am talent la footbal de ce ma puneti sa scriu o demonstratie a apartenetei la genul liric

In incheiere doresc sa rezum ce am spus anterior VREM SA INVATAM, DAR NU VREM SA NI SE IMPUNA CE SA INVATAM .

Tufeanu Razvan    Contactați autorul petiției