schimbarea numelui tarii din Romania in Dacia

Pentru a nu mai fi confundati cu tiganii (rromii), deoarece se asociaza foarte usor de catre cetatenii straini a numelui etniei rrome cu Romania, pentru strainii care nu cunosc adevarul acestia asociaza astfel rROM=ROMania. Ne-au facut de rusine destul, atat politicienii care au acceptat propunerea tiganilor de a isi schimba numele in rromi, cat si tiganii care sunt asa cum bine stim, in Romania sunt tigani, iar in afara tarii sunt rROMI din ROMania. Schimbarea numelui tarii ar fi si normala intrucat se stie ca, istoric vorbind, noi ce de pe aceste meleaguri, nu suntem urmasii ROMEI, ci suntem doar Daci proveniti din geti, traci si ulterior din geto-daci, carora ar trebui sa le aducem omagii si carora sa ne cerem scuze ca i-am dat la o parte atata amar de vreme. deci DACIA ar fi un omagiu adus inaintasilor nostrii, iar steagul cap de lup si coada de sarpe, pentru a redeveni ceea ce am fost o data, mandri ca suntem DACI, va multumesc.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.