Schimbarea firmei de colectare a deseurilor menajere - S.C. G&E INVEST 2003 S.R.L, din Loc.Nadlac ; Jud.Arad

Conform detalii presa :
,, .. mai mult, acum se ridică un singur container(tomberon) de la fiecare gospodărie, cu toate că taxa de salubrizare este plătită diferențiat în funcție de numărul de persoane care locuiesc în casă”.
Conform detalii cetateni :
,,.. sunt si zile,chiar si saptamani cand gunoiul nu se colecteaza mult si bine dar de platit trebuie platit.. "

* Doresc in nume personal (cetatean), si dupa semnarea petitie in numele mai multor nadlacani , ca dorim sa solicitam incetarea firmei de salubrizare din Nadlac sa mai colecteze deseurile menajere si sa ne ofere serviciile lor de care nu suntem multimiti SAU micșorarea pretului per persoană și ridicarea nu doar a unui singur container/tomberon per persoana indiferent de cate persoane locuiesc la domiciliu !

Taxa specială de colectat, încărcat, transportat, depozitat deşeuri menajere de la persoane fizice pentru anul fiscal 2017
1 persoana -------------------- 108 lei/an
2 persoane -------------------- 216 lei/an
3 persoane -------------------- 324 lei/an
4 sau mai multe persoane ---- 432 lei/an

*Informatie preluata* -> http://www.nt-tv.eu/ro/%C8%99tiri/administrative/prim%C4%83ria/3553-anun%C8%9B-privind-propunerile-de-taxe-speciale-aplicabile-%C3%AEn-anul-fiscal-2017.html

*Rog doar locatarii nadlacani sa semneze aceasta petitie care au domiciliul in Loc.Nadlac ; Jud.Arad !

* Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie să fie reale !