Sanctiuni pentru Presa Online

Precum restul presei este supusa unor reglementri si are in minte Codul Deontologic mai mult sau mai putin.De ce cand vine vorba de Presa Online nu ar fi la fel? Sunt satul de articole ce nu: respecte viata privata a cetatenilo, distorsioneaza intentionat informatia, fac acuzatii nefondate, plagiaza, foloseste neautorizat fotografii sau imagini tv si surse ori calomniaza. Sau uita ca poate da publicitatii numai informatiile de a caror veridicitate este sigur, dupa ce in prealabil le-a verificat, de regula, din cel putin 2 surse credibile.Si lista ar mai putea continua, cu ce difera asa mult presa online de este privilegiata? Crede in democratie si libertate. Doresc o lege ce ar aduce putina lumina in haosul Presei Online. Una democratica si bine gandita nu una ce ar face mai mult rau. Sper sa fim cati mai multi cei ce dorim asta. Iar alesii nostri sa vina cu un proiect de lege privind viitoare lege a Presei Online.

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook