Salvati micuta!

• Aceasta femeie pe nume Zoica Mihaela Lefter locuieste in giulesti are o fetita de 5 ani cred ca are si o bate tot timpul pt un barbat cu care vorbeste ea, defapt ala o pune sa o bata...va rog din inima ca politia sa faca ceva in privinta asta ca au fost cei de la sectia 4 dar nu au rezolvat absolut nimic doar ca a fost arestata 24 de ore si ia dat drumul, cum este posibil asa ceva sa i dai drumul la o nenorocita ca asta care isi traumatizeaza fetita pt un barbat si fetita am inteles ca este la bunica ei acum, dar nici bunica fetitei nu este asa buna😥. Scapati ingerasul asta din mana monstrilor sa nu i mai faca rau 😥😭😔💔...cine poate sa faca ceva pt fetita asta chinuita si sa scape din infernul in care este 😭💔.

DUMITRU Elena Luiza    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe DUMITRU Elena Luiza să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.