SALVATI COLEGIILE TEHNICE SI GRUPURILE SCOLARE

Stimate domnule ministru al educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului

Viitorul genetaţiilor de specialişti din ÎTP este în mâinile d-voastră!

Toţi absolvenţii de liceu sunt cetăţeni ai României cu drepturi egale, atunci de ce absolvenţii de la colegiile tehnice şi grupurile şcolare sunt dezavantajaţi în ceea ce priveşte posibilităţile de alegere a disciplinei de examen pentru Bacalaureat proba "E"? (aceştia au doar trei discipline la alegere, din trunchiul comun, faţă de cei din colegiile naţionale şi liceele teoretice care au cele trei discipline şi una de specialitate).

Motiv pentru care CEREM reintroducerea disciplinelor de specialitate ANUL ACESTA, NU AŞTEPTAŢI 2015,  astfel ca toţi absolvenţii să aibă şanse egale de a promova examenul de bacalaureat.

Vă reamintim: Bacalaureatul este un examen de absolvire-MATURITATE, în nici un caz un examen concurs!

Daţi dovadă de MATURITATE şi nu distrugeţi definitiv ÎTP-ul!

Orice locuitor al planetei pentru a se îmbrăca, a mânca foloseşte produse realizate de absolvenţi din şcolile tehnice şi profesionale fie că ştiu sau nu chimie, fizică sau biologie.

REMEDIAŢI URGENT ACEASTĂ NEDREPTATE!

MUNTEANU LIGIA    Contactați autorul petiției