SALVAM OLAV-UL!

OLAV-ul este un concurs altfel. El isi propune reconsiderarea lecturii în termeni de competență cheie capabilă să dezvolte elevilor abilități de viață prin care aceștia să se ancoreze în concretul imediat, să se regăsească, să comunice și să relaționeze corect. Mai simplu spus, si-a dorit si a reusit sa apropie lectura de adolescentul contemporan ,descoperindu-i acestuia toate formele sub care poate fi interpretata aceasta. Actualmente este singura olimpiada care le permite celor pasionati de arta frumosului sa se exprime liber si fara ingradiri. OLAV-ul naste cetățeni activi, adaptați societății și timpului lor.

58CF70DD-17B9-4A6F-89C2-55C0613E1F5D.jpeg

Bane Cristina Adriana    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.