Salvați capat CUG! Rezolvați problema tirurilor parcate in zona

Către administrațiile locale, județene, naționale si chiar internaționale(sunt impactati soferi de alte naționalități).

Zona capat CUG din Iași (șoseaua Nicolina) este zilnic sugrumată de vehicule de mare tonaj care stau oprite pe partea carosabila. Uneori blocand chiar 2 din cele 3 benzi pe sens. 

Prezenta lor in numar asa mare in această zona este dat de locația punctului de Vamuire Iași, care este in curtea Tehnopolis. 

Datorită faptului ca Iasi este un hub al traficului internațional, punctul vamal este aglomerat. Aceste tiruri sunt nevoite sa aștepte cu orele, chiar cu zilele la rand sa fie verificate. 

Parcarile din zona Tehnopolis sunt subdimensionate pentru volumul de vehicule care vizitează vama, astfel tirurile ajung sa parcheze pe șoseaua Nicolina, in zone unde oprirea si staționarea sunt interzise, in statiile  mijloacelor de transport in comun, in intersectii si uneori dublează si pe banda 2 de circulație. 

Pe langa aglomerația din trafic, prezenta acestora este un real pericol pentru oricine tranzitează zona, fie ca e pieton sau vehicul, manevrele fiind îngreunate de prezenta acestora, au fost si accidente in care masini s-au lovit de tirurile parcate in zona 

Șoferii de tiruri, care nu au nici o vina pentru situația data, nu au un loc civilizat unde sa servească masa cat așteaptă cu orele, de asemenea nu au nici condiții civilizate pentru a folosi o toaletă sau un dus. Situația actuala este o bataie de joc si fata de ei.

Comunitatea din zona capăt CUG va solicita sa rezolvați aceste probleme intr-un timp cat mai scurt.

Nu este o situație demna pentru o țară membră a Uniunii Europene.

Va mulțumim anticipat pentru acțiune!

 


Alexandru Maftei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Maftei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...