Sa schimbam nemernicii !

Vor juca ciocoii asa cum vom canta noi daca vom fi uniti !      Ne-au furat tara . Ne-au vandut-o .    Putem , sa nu creada ca ne vor mai sfida . Este foarte simplu .                                                       Hai sa iesim toti care avem masini pe strazile principale si sa le lasam acolo . Sa blocam strazile . Sa paralizam  circulatia in toata Romania . Cativa metri mai departe de locul de parcare obisnuit .     Sa vada ca santem uniti si puternici . Cat or sa-si mai bata joc de noi nemernicii . Cateva zile sant de ajuns .Mai greu va fi sa stim ce vrem . Ar fi cea mai inteligenta REVOLUTIE !

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.