SA REDAM O SANSA MONARHIEI : Nicholas Michael de Roumanie

Este nepotul cel mai vârstnic al fostului suveran al României, Mihai I. Născut 1 aprilie 1985, Meyrin, Elveția  și crescut în străinătate este singura noastra sansa de reinstaurare a Monarhiei in Romania.

Este fiul Principesei Elena a României (n. 15 noiembrie 1950) și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills (n. 8 decembrie 1942 - d. 2 februarie 2002).

Printr-un document semnat la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României (republică din 1947).

A  vizitat România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Principele Nicolae a urmat ciclul primar și gimnazial la școala Argyle House din Sunderland, Marea Britanie, până în anul 1999 urmând ca din acel an să frecventeze cursurile Colegiului Shiplake, din Henley on Thames unde a dobândit certificatul GCSE în matematică, franceză, germană, literatură și limbă engleză, tehnologia informației, geografie și științe, iar apoi a absolvit și nivelul avansat al GCSE („A-level”) în franceză, știința afacerilor și educație fizică. În anul 2009 Principele Nicolae s-a înscris la Universitatea din Londra, urmând cursurile universitare la Colegiul Royal Holloway, specializându-se în management, unde a absolvit în anul 2012, anul în care s-a hotărât să se dedice cauzei României preluând unele din activitățile Casei Regale.

Întrebat dacă este pregătit să devină rege, Principele Nicolae a răspuns că dacă poporul român îi va cere acest lucru, va fi pregătit pentru această responsabilitate.

Urmând tradiția Familiei Regale de a se implica în acțiuni caritabile, Principele Nicolae a pedalat peste 1000 de km. în perioada 23 aprilie-3 mai, traversând 13 județe, din Sighetu Marmației până la Constanța, în turul ciclist caritabil "Cărțile copilăriei pe bicicletă". Scopul acestei acțiuni este promovarea lecturii la nivel național. Alături de principe s-a aflat campionul național la ciclism Alex Ciocan.

SA REDAM O SANSA MONARHIEI!  CEREM REACCEPTAREA PRINCIPELUI NICOLAE LA SUCCESIUNEA TRONULUI MAJESTATII SALE REGELE MIHAI AL ROMANIEI !!!