Sa Oprim Eutanasierea Cateilor

Petitia aceasta vrea ca legea care permite eutanasierea cainilor sa fie abrogata . Exista o lege care permite ca dupa 14 zile petrecute de un catel fara stapin intr-un adapost , in cazul in care nu este adoptat , sa fie eutanasiat . Aceasta lege trebuie abrogata neaparat . Aceasta lege este rusinoasa pentru o tara civilizata . Un stat trebuie sa isi permita sa tina cainii in adaposturi  , daca nu au stapini , pina cind acestia sunt adoptati . Noua Zeelanda le-a acordat animalutelor statutul de fiinte constiente de sine . Marea personaliate Gandi a spus ca " Maretia unui popor vine si din modul in care isi trateaza animalele " . Cainii sunt si ei tot parte a Creatiei Divine , deci au suflet  ca si noi .Eutanasierea cateilor nu este altceva decit un pacat groaznic . Legea care permite eutanasierea animalelor fara stapin , nu reprezinta altceva decit legalizarea crimei . Orice om care a crescut un animalut poate spune acelasi lucru ; animalutele sunt suflete ca si noi . Va rog frumos sa semnati petitia Impotriva Eutanasierii Cateilor . Aceasta lege dezonoranta pentru o tara civilizata , trebuie abrogata .

Spanu Dumitru Viorel    Contactați autorul petiției