Să sprijinim animalele din Râmnicu Vâlcea!

În atenția Primarului Municipiului Râmnicu Vâlcea,

Având în vedere situația pe care o confruntă animalele din Râmnicu Vâlcea, în special câinii fără stăpân, aflați în libertate sau in adăpostul public, noi, iubitorii de animale, vă solicităm următoarele:

1. Înființarea de târguri de adopție pentru câinii aflați în adăpostul Fețeni, precum cele organizate în orase precum București, Timișoara sau Călărași.

2. Organizarea și finanțarea unor campanii periodice de sterilizări pentru câini și pisici; costul sterilizării unui câine este mult mai mic decât cel al întreținerii, vaccinării, sterilizării, tratamentului uor eventuali pui care vor ajunge pe străzi. Această măsură este necesară, deoarece populația adesea nu își permite să respecte legea privind câinii, costul intervenției fiind prohibitiv. 

3. Înființarea unui serviciu municipal pentru animale, apelabil de către cetățeni, similar cu cele din orașele din Occident. Acolo, animalele moarte sau rănite nu sunt lăsate în șanțuri sau pe marginea drumului, ci sunt preluate de către serviciu, tratate de urgență dacă sunt rănite, sau incinerate dacă au decedat. În special în cartierele mărginașe ale Râmnicului cadavrele de animale sunt lăsate să se descompună timp de săptămâni sau luni de zile, fără să le ia nimeni, fiindcă sunt pe domeniul public. 

4. Deoarece suntem doritori să contribuim la realizarea acestor puncte, am dori ca la aceste evenimente sau servicii să fie și posturi de voluntari, și pentru contribuțiile financiare am dori să faceți disponibil un cont bancar pentru donații, cu mențiunea ca acești bani să fie cheltuiți transparent și rezultatele campaniilor sau tratamentelor realizate cu aceștia să fie făcute publice. 

Vă mulțumim și sperăm ca împreună să realizăm cât mai multe din aceste deziderate.

Semnatarii,

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Leo Stelea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook