Romania Fara Saracie

Romania este ,,campioana,, Europei la saracie.Conform Eurostat, 7,7 milioane de romani traiesc la limita subzistentei.De altfel, saracia este principala cauza pentru care 4,5 milioane de romani au plecat in pribegie spre alte tari mai dezvoltate.Acest grav fenomen social  nu mai poate fi ignorat !El trebuie adus permanent in atentia autoritatilor centrale ,locale si din UE.In 2015 guvernul Ponta si in 2016 guvernul Ciolos au lansat strategia nationala impotriva saraciei si a excluziunii sociale.In acest sens ,autoritatile statului au obligatia legala sa rezolve aceste mari probleme nationale.Aceasta obligatie priveste si actualul guvern PSD.

Asociatia Saraci Anonimi    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.