Rog susținerea construirii unui SKATEPARK ÎN AIUD

"Sunt în Aiud foarte mulți adolescenți și copii cu biciclete și trotinete care practica Freestyle. Cred ca ar FI EXTREM DE INDICAT CONSTRUIREA UNUI ASTFEL DE parc special amenajat pentru acest tip de sport, IN ACEST FEL PUTAND fi practicat în siguranță. MAJORITATEA TINERILOR își construiesc rampe în diferite locuri din oraș, folosesc borduri și trepte EXISTAND riscul de accidente CHIAR și rutiere sau LA FEL DE GRAV de a accidenta pietoni. Multe orașe au construit aceste SKATEPARK-uri. Va rog sa semnați aceasta petiție care va fi înaintată Primăriei Municipiului Aiud!

Prin semnătura mea, autorizez Dorin Moisa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.