Riverdale in Romania

Română:
Riverdale este un serial foarte popular, care are fani în toate țările, inclusiv România. Ne-ar face mare plăcere dacă actorii acestui serial ar putea veni și în țară noastra. Totul se poate organiza la Romexpo, în București, unde în perioada lunii mai se va organiza un ComicCon cu actorii serialui "Game of Throuse"

English:
Riverdale is a very popular tv series, who has fans from all countries, inclusive Romania. We will be very happy if the actors of this tv series can come in our country. Everything can happen at Romexpo, in Bucharest, where in May will be a ComicCon with the actors of 'Game of Throuse'

Riverdale la Romexpo    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Riverdale la Romexpo să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.