Retragerea sprijinului politic acordat doamnei Răducanu Gabriela

received_421087815600136.jpeg

O Românie fără hoţomănie!?

Deşi USRPlus este o alianţă care afirmă că vrea fără penali în funcţii publice, în toată campania electorală trecută de la alegerile locale din Călineşti, nu a suflat măcar un cuvânt despre contracandidaţii cu probleme. Reprezentanta USRPlus a primit şi aplauze la scenă deschisă din partea PSD pentru acest lucru.
USRPlus a înfierat constant traseismul politic, dar acest lucru nu a fost valabil şi pentru reprezentanta de la Călineşti, întrucât un membru al familiei sale s-a perindat pe la mai multe partide ori alianţe.
 Aceeasi reprezentantă a USRPlus a fost parte în negocierile subterane şi la o trădare pusă la cale la alegerile locale din anul 2012, pentru acest lucru soţului dumneaei fiindu-i retras sprijinul politic din partea PSD, pe listele USL pentru care a candidat la acea vreme.
Păstrând tradiţia înţelegerilor subterane, la ultimele alegeri locale, deşi reprezentanta USRPlus avea o înţelegere cu opoziţia pentru susţinerea unui candidat comun la funcţia de viceprimar, a rupt înţelegerea, făcând o propunere pentru un alt candidat. Atunci când i s-a reproşat acest lucru, a spus că pentru aceasta a respectat linia partidului.
Reprezentanta USRPlus a mers împreună cu reprezentanţii PSD şi a depus coroane identice la monumentul eroilor.
Reprezentanta USRPlus a votat propunerea de hotărâre din partea PSD privind înfiinţarea unui post de administrator public al comunei şi a altuia de consilier al primarului, cot la cot cu PSD, deşi PSD afirmase anterior că va administra fără postul de viceprimar, ba mai mult, deşi legea prevede că alesul local are obligaţia să se abţină de la participarea la adoptarea actului administrativ care ar putea produce un folos material pentru sine sau pentru soţ, reprezentanta USRPlus în consiliul local a votat pentru scoaterea la concurs a mai multor posturi printre care şi unul care a fost ocupat ulterior de soţul dumneaei.
 În mod constant reprezentanta USRPlus votează împreună cu reprezentanţii PSD, făcând imposibilă poziţia comună a opoziţiei de a sancţiona excesele puterii.
Asta înseamnă să fii demagog, să păstrezi tradiţia şi să cauţi scaunul puterii cu orice preţ.
 Din respect faţă de cetăţeni vă solicităm ca la Călineşti să retrageţi orice slogan pe care alianţa îl afişeaza în mod public, dar la Călineşti este aplicat pe dos.
Deşi alianţa USRPlus are şi alţi reprezentanţi în Călineşti, la toate negocierile cu opoziţia a fost prezentă doar o singură persoană, fiind şi acest lucru din categoria celor făcute pe dos la Călineşti faţă de restul ţării.
 Faptul că nu este moral ca un cadru didactic al unei şcoli să fie şi reprezentant al administraţiei în consiliul de administraţiei al acelei şcoli, a constituit un imbold de a persevera, votând şi pentru scoaterea la concurs a unor posturi dintre care unul a fost ocupat de soţ.
Vă priveşte că acesta vă este reprezentantul din Călineşti, v-a adus voturile celor care au urmat alianţa şi omul, dar de acum având reprezentare in consiliul local, acţiunile îi privesc şi pe ceilalţi cetăţeni, care sunt afectaţi de hoţomăniile de la Călineşti.
 Dacă acesta este profilul de om politic pe care USRplus îl promovează, vă solicităm să afişati sloganul: “ O Românie fără hoţie, iar la Călineşti hoţomănie, se ştie”!

Sprijin Călinești    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Sprijin Călinești să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.