Retragerea licentelor Transilvania Live si Look TV

Ne-am saturat de aceste jeguri transilvanene,aici sunt numai oameni care mananca rahat si vand gogosi in fata transilvanenilor.

Rusine Arpad Paszkany pentru ca ati lasat aceste posturi sa se duca pe apa sambetei.Rusine ca nu ati semnat contractul cu Digi 24,daca era semnat,nu erati in insolventa astazi.

Ati angajat niste penibili de 2 lei precum Sabin Gherman,Ada Prundar,Catalin Vlasceanu,Raul Chis,Doru Craciun,Ioana Botezan,Narcisa Chiorean etc. care spun falsul adevar despre clujeni si despre transilvaneni.

Arpadule,sa stii ca la Oradea,Sibiu,Timisoara si Brasov se face televiziune mult mai buna decat in 'Colojvar'.

Sa stii ca tu si cu oamenii tai trebuie sa invatati ceva de la Adrian Labos,Mircea Valean,Yvette Mirza,Octavian Haragos,Ionut Suciu,Luiza Bogdan,Oana Mudura,Carolina Voin,Bujor Popa,Radu Nechit si multi alti oameni care spun purul si adevaratul adevar despre Transilvania si regiunile aferente,adica Maramures,Crisana si Banat.

Felicitari insa,ca i-ati dat afara pe oamenii care se faceau de rahat mai rau decat Gherman,despre care clujenii spun ca sunt 'vedete':Dana Berinde,Raul Chis,Mihai Hurezeanu si Adrian Ardelean.

Felicitari ca l-ati dat afara si pe asa-zisul 'producator' numit Ovidiu Pop.L-ati dat afara pentru ca nu era la fel de apreciat precum Bujor sau Adrian.

Insa,daca nu-i dati afara pe maxim 4 din cei de mai sus si nu faceti ceva in privinta asta,la revedere Transilvania Live si Look TV.

Si inca ceva,sa dispara Romana Farcas de acolo ca e un gunoi mizerabil,vinde gogosi mondene si isi bate joc de transilvaneni.

Si faceti ceva cu imaginea ca e foarte execrabila.Uneori are sunet ca din cur,si se vede ca debaraua explodata.Sper sa actionati cat mai repede.

Facebook