Retragerea cetateniei romane, acordata Irinei Tarasiuc

Irina Tarasiuc, cet. a Republicii Moldova, a fost intrebata cum se face ca, sustinand miscari si partide anti-europene si pro-rusesti, a cerut si "re"dobandit cetateania romana. Persoana in cauza a raspuns ca pentru ea cetatenia romana nu inseamna mai mult decat o viza, ca a aplicat la redobandirea cetateniei pentru a fi mai mobila.

Declaratiile au fost facute in mod public, prin postare pe o retea de socializare.

Consideram ca Irina Tarasiuc, prin aceste declaratii ale sale, a adus o grava jignire romanilor de pretutindeni si in special celor din Basarabia.

Consideram, ca Irina Tarasiuc, prin aceste declaratii, a savarsit o fapta deosebit de grava prin care vatama interesele statului roman si lezeaza prestigiul Romaniei, motiv pentru care cetatenia romana trebui a-i fi retrasa in baza art. 24 din Legea 21/1991.

Cerem organelor competente din cadrul Ministerului Roman de Justitie sa ia masurile de rigoare in vederea anularii ordinului, prin care cetatenia romana i-a fost acordata Irinei Tarasiuc.

Sursa: http://uni.md/nqSu


Andrei Gheorghe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Andrei Gheorghe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook