Respectarea drepturilor persoanelor cu handicap

Consider ca o persoana cu dizabilitati la noi in Romania este deseori discriminata de catre cei din jur si cu parere de rau spun ca si de catre conducerea statului roman. Exista o lege 448/2006 care sustine drepturile acestor persoane cu handicap indiferent care ar fi el. Persoanele cu handicap au nevoie sa fie inclusi in societate nu dati la o parte,au nevoie sa nu mai fie exclusi de la un potential loc de munca pt ca au o problema , Au nevoie de educatie nu dati la o parte pe motiv ca sunt handocapati,Au nevoie de o locuinta daca nu o au si au nevoie sa fie ajutati pt obtinerea ei nu dati la o parte ca nu au pile la social sau la ANL. Persoanele cu handicap merita si ele o sansa la viata cat de cat normal pt ca o persoana cu handicap nu so-a ales ea sa fie bolnava sau mai rau sa nu aiba parte de tratament. Programele de incluziune sociala sa nu mai fie doar pe hartie. Haideti sa fim mai buni ca de rautate e plin pamantul!


Elisabeta Trandafir    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook