REPATRIEREA COPIILOR IN ROMANIA

Sustinerea a doi parinti pentru a li se repatria copiii din Marea Britanie din grija Consiliului Primariei din Hereford,Herefordshire (copii momentan sunt plasati la asistenti maternali,fiecare copil este la cate un asistent maternal)(repatrierea trebuie sa se faca cat mai urgent posibil deoarece termenul final de judecata este pe 20 aprilie,si va fi tot mai greu dupa)(tin sa mentionez ca asistentul social a concluzionat ca copiii nu se pot intoarce in grija parintilor)(este ca un fel de business pentru ei).multumim si ne dorim un numar cat mai mare de persoane care sa semneze petitia.

Prin semnare, autorizez pe Ionel Lesch să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.