Reintroducerea cursei Billund-Cluj Napoca și retur de către compania aeriană Wizzair

Având în vedere suspendarea cursei Billund-Cluj Napoca și retur din data 01.07.2020 de către compania aeriană Wizzair, am decis să formulez această petiție pentru a strânge cât mai multe semnături de la cei afectați de această decizie. Cred cu tărie că nu suntem puțini la număr cei care avem nevoie de această rută, deoarece această decizie de suspendare a zborului Billund-Cluj Napoca și retur afecteaza centrul, vestul și nord-vestul României.

Este inacceptabil. nu este corect și nici logic ca estul țării să aibă două variante de rută și anume Iași și mai nou Bacău pe când centrul, vestul și nord-vestul țării nimic.

Ruta Billund-București nu ajută cu nimic situația, deoarece transportul și kilometri parcurși din București către centrul, vestul și nord-vestul țării sunt mulți la număr și atunci nu se rentează să iei avionul până la București ca mai apoi să parcurgi aproape toată țara cu mașina, pierzând în aceeași măsură, bani și timp.

Rolul avionului este să ușureze și să scurteze durata unei călătorii. În cazul de față o îngreuneză.

Rugăm frumos conducerea companiei Wizzair să regândească decizia luată în privința rutei Billund-Cluj Napoca și retur, dacă nu doresc să o reintroducă, atunci să introducă ruta Billund-Sibiu. Avem nevoie de o rută în zona de centru deoarece in acest fel se poate face legatura și cu restul tării.

Mulțumim frumos !

Doamne ajută !

Delia-Claudia Sima    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Delia-Claudia Sima să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.