Reinfintarea liniei de tramvai 34 Ghencea - Calea Vitan

Dragi locuitori ai acestui minunat sector 6.

Dupa cum bine stiti in vara anului 2011, dupa inaugurarea Pasajului Basarab, traseul liniei de tramvai a fost prelungit pana in Ghencea pe traseul: Banu Manta -> Pasaj Basarab -> Bd. G-ral Vasilea Milea -> Bd. Timisoara -> Trafic Greu -> Cal. 13 Septembrie -> Ghencea.

Aceasta modificare a fost a avut un mare beneficiu locuitorilor din zona Ghencea/13 Septembrie, mai ales dupa ce linia 11 nu mai intorcea acolo.

Linia 34 facea legatura cu Gara de Nord, Piata Victoriei, care sunt puncte importante alea orasului si avand un interval de succedare foarte bun, oamenii s-au bucurat ca au o modalitate de a evita blocajele de pe 13 Septembrie. Insa minunea a tinut doar o saptamana, dupa ce conducerea RATB a decis sa transforme linia 34 intr-o linie circulara dandu-i numarul 1, cea ce si este in prezent. Nu numai ca este inutila si merge mai mult gol decat plin, dar s-a marit si intervalul de succedare iar tramvaiele se rup pe infrastructura proasta de pe Bd. Sincai.

Eu zic sa ne impunem si sa aratam ca avem si noi un cuvant de spus despre mijlocul de transport in comun care duce mii de oameni in locurile dorite. Si am demonstrat ca se poate printr-o petitie adresata liniei de tramvai 47, care in urma petitei, linia 47 lucreaza acum pe ruta Ghencea - Piata Unirii, care este foarte utila locuitorilor din zona Ghencea, scapand astfel de aglomeratie din autobuzele liniilor 385/122 chiar daca aceasta liniei nu are un interval de succedare acceptabil.

Deci daca doriti sa fie linia 34 Ghencea - Calea Vitan reinfintata, semnati petitia si astfel putem realiza acest lucru